wij zijn er klaar voor!! - Reisverslag uit Rosmalen, Nederland van marjaencees - WaarBenJij.nu wij zijn er klaar voor!! - Reisverslag uit Rosmalen, Nederland van marjaencees - WaarBenJij.nu

wij zijn er klaar voor!!

Door: marjaencees

Blijf op de hoogte en volg

26 Augustus 2011 | Nederland, Rosmalen

Alle reisinformatie is binnen. Volgende week vrijdag 2 september vertrekken wij vanaf Schiphol om 12.30. Wij komen dan om 18.10 in Peru aan. Voor ons is het echter 7 uur later. Wij worden opgehaald door iemand, die ons dan naar ons hotel brengt. Volgens mij zijn wij dan behoorlijk gaar.Wij blijven één dag in Lima en vertrekken 4 september naar Araquipa.
Dan volgt er weer wat nieuws van onze kant.
Lfs Marja

• 30 Augustus 2011 - 12:34

Wilma:

Gaaf hoor! Ik ben helaas niet aan het werk op Schiphol om jullie uit te zwaaien want zelf op vakantie, helemaal niet avontuurlijk, naar Portugal. Denk eraan om donderdag alvast online in te checken op klm.com dan heb je goede stoelen! Heel veel plezier! XX

• 01 September 2011 - 08:59

Agnes En Menno:

heel veel plezier genietse

lfs Agnes

• 01 September 2011 - 13:20

Matthé:

Nogmaals goede reis en veel plezier
    het feest was top.

Groeten

Jeanne en Matthé

• 02 September 2011 - 13:51

Els:

Terwijl Ruben en ik in Elst aan het shoppen waren,begon jullie droomreis.
    Nogmaals heel veel plezier.Dikke kus

• 05 September 2011 - 11:30

Juan:

Hola Maria,Cees
    Me alegro mucho que esteis disfrutando mucho del viaje de los sueños,por aquí hay mucho lio,pero ya te contaré.
    Nuestras vacaciones han sido como siempre fantásticas.
    Saludos y a seguir bien.
    Juan