Arequipa - Reisverslag uit Arequipa, Peru van marjaencees - WaarBenJij.nu Arequipa - Reisverslag uit Arequipa, Peru van marjaencees - WaarBenJij.nu

Arequipa

Door: marjaencees

Blijf op de hoogte en volg

06 September 2011 | Peru, Arequipa

5 september 2011
Gisteren zijn wij aangekomen in Araquipa, een fatastisxhe stad met 1,2 miljoen inwoners.Ook hier is het enorm druk en zijn er ongelooflijk veel taxis.Wij verbijven in La casa de la Abuela, een heel goed onderkomen.Gisteren zijn wij naat La Plaza de las Armas gegaan, een de mooiste Plaza Mayor vn Zuid Amerika. Araquipa wordt ook wel de witte stad genoemd vanwege zijn witte kerken en kathedralen, gebouwd met tufsteen afkomstig van de vulkanen. Er zijn drie grote vulkanen rondom Araquipa.Ik hoop dat het mij lukt om alle foto,s op de site te zetten, want het computergebeuren hier werkt niet optimaal.
Het weer is het overdag fantastisch en s,avonds moet je je goed kleden, want dan daalt detemperatuur behoorlijk. De Peruanen zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam.
6 september
Vanmorgen hebben wij lekker in de zon gelegen en vanmiddag hebben wij een museum bezocht waar een bevroren Inca meisje te zien is. Zij is op 5800 meter hoogte geofferd aan de goden. Zij was 14 jaar oud. Heel bijzonder.
Nu gaan wij ons opmaken voor de reis naar Colca Canon. Morgen vroeg op, want wij vertrekken om 7.30 uur. Wij overnachten in Mamamachy en donderdag om 5 uur zitten wij in de

• 07 September 2011 - 14:30

Wim Dröge:

Erg fijn jullie te kunnen volgen en op die manier mee kunnen leven met wat jullie meemaken Leuke foto's. Zorg er alleen voord dat Cees niet ingevroren wordt zoals het jonge meisje dat jullie gezien hebben Benieuwd wat jullie vogende verslag laat horen

• 09 September 2011 - 16:12

Theo Van Erp:

Dag Cees en Marja,
    Indrukwekkende beelden en mooi dat jullie ons deelgenoot willen maken van jullie droomreis.
    Met jouw verjaardag heb ik je gemailed en later kwam ik erachter dat de mail niet echt verzonden was. Stond nog op postvak uit.In elk geval veel liefs en geluk in je nieuwe levensjaar.
    Groetjes van theo en tanja aan jullie beidenen een voorspoedige voortzetting van jullie REIS.